Viu una experiència Gran Reserva, a Caves Mestres

“La història viva del Cava” Josep Mestres Manobens va elaborar el 1925 el seu primer vi base que es convertiria en cava. Després de tres anys de criança es van comercialitzar les primeres ampolles el 1928, a l’any 1948 ens vam convertir en els pares del Brut Nature en treure al mercat el VISOL, convertint-se en precursors en l’ús de la paraula Cava per referir-se als seus escumosos a principis de l’any 1960.

Visitar Mestres és endinsar-se en el món artesanal de les llarguíssimes criances amb tap de suro natural i varietats tradicionals, és viure una experiència única. Viu una experiència ‘Gran Reserva’!

EXPERIÈNCIES - ÚNICA I EXCLUSIVAMENT AMB CITA PRÈVIA

Conèixer MESTRES Llargues criances naturals

2 Degustacions – Coquet / Visol

Visita al celler original
Tast de 2 criances mínimes diferenciades – 42 mesos / 60 mesos
Temps de durada: 1 hora
Mínim: 2 persones – Màxim: 20 persones

Llargues criances Pares del Brut Nature

Degustacions – Coquet / Visol / Clos Nostre Senyor

Visita al celler original
Tast de 3 criances mínimes diferenciades – 42 mesos / 60 mesos / 84 mesos
Temps de durada: 1 hora a 1h30
Mínim: 2 persones – Màxim 20 persones

Icones L’art d’envellir

Clos Nostre Senyor / Clos Damiana / Mas Via

2 Degustacions – Coquet / Visol
Visita al celler original
Tast de dels productes icònics de la marca: 84 mesos / 120 mesos / 150 mesos
Temps de durada: 1h30 a 2 hores
Mínim: 4 persones – Màxim 15 persones

Vintage Icònics Vintage Vertical

Visita al celler original
Recorregit per l’historia del celler
Tast dirigit de diferents anyades del cava icona Mas Via (3)
Temps de durada: 1h30 a 2 hores
Mínim: 6 persones – Màxim 12 persones

Per concertar tast via tel. 938 910 043 o info@mestres.es

Fes la teva reserva online

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la
política de privacitat y
termes d'ús de Google.

Normes Principals


Hi ha unes normes establertes a l’hora de realitzar un TAST de CAVES perquè sigui tot un èxit. Us n’adjuntem les principals a tenir en compte:

1 – La bona il·luminació permetrà apreciar la nitidesa, la transparència i els matisos del Cava.
2 – Disposar d’un espai lliure d’olors.
3 – El tast es realitzarà sobre un fons blanc i la copa inclinada a 45 º.
4 – Copa tipus flauta. Vidre llis i fi. La neteja de les copes, només amb aigua descalcificada i sense detergents.
5 – El Cava es serveix a 6 º. Per als Caves Reserva i Gran Reserva, a 8-10 º.
6 – Agafar la copa pel peu o tija per no escalfar el Cava.
7 – Ordre de servei: de més sec a més dolç, de menys a més criança, i de sense bóta amb criança a amb bóta.
8 – Es serveix el Cava, primer omplint una mica la copa, deixant reposar l’escuma. A continuació, acabem d’omplir fins a dues terceres parts.