LA CAVA MESTRES FA HISTÒRIA LIDERANT LA LLISTA MÉS PRESTIGIOSA DEL MÓN en la categoria d’ESCUMOSOS ESPANYOLS

Luis Gutiérrez diu sobre les LLARGUES criançes de Mestres: Mestres, els vins sempre m’han agradat, va més enllà, estenent el temps de criança dels seus vins en ampolla amb mares i venent només vins escumosos d’alta qualitat. Són productors de cava molt tradicionals, una mena de López de Heredia de l’Cava. Ara envelleixen els seus vins durant al menys 42 mesos, i només venen vins Gran Reserva, amb l’objectiu d’assolir el nivell superior de mercat, principalment restaurants i alta cuina. El cent per cent dels seus vins escumosos s’envelleixen amb tap de suro en ampolla, i tots els seus vins, excepte el Coquet de nivell d’entrada, fermenten i maduren en barriques de castanyer amb les mares abans de ser posats en ampolla. I totes les ampolles sempre mostren la data de degollament a la contraetiqueta.También tenen l’avantatge que solien omplir molts magnums i ampolles de grans dimensions quan pensaven que un vi era excepcional. Podia semblar una bogeria en aquest moment, però aquesta bogeria ara s’ha convertit en un avantatge competitiu: encara tenen un bon estoc de vins més vells per vendre, sovint en format magnum. Aquesta vegada, vaig provar un increïble magnum de Mas Via 2000 que va ser envellida amb lies durant 225 mesos (això són més de 18 anys!). Complex i matisat, tenia aromes intensos de curri que ho feien realment atractiu, i el vi ha mantingut la seva frescor i harmonia, amb bombolles molt petites i integradas. Segurament es troba entre els millors caves, amb gran frescor i absència de notes oxidatives. En boca és elegant, amb aromes marcats, gran harmonia, frescor i longitud. ¡Guauu!

Mejores cavas del mundo gran reserva robert parker ganador largas crianzas

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada