cava mestres coquet

Mestres Coquet

El cava per introduir-se en el "món" Mestres

Color groc palla amb reflexes verdosos. Escuma fina i amb bona evolució en copa. Cava molt elegant i amb riquesa aromàtica on destaquen notes de fruita blanca –préssec blanc, poma reineta– i cítriques –aranja, pell de taronja-. Amb un pas per boca estructurat, franc, on el carbònic està molt ben integrat i llarg post-gust. Destaca la frescor de les notes de fruites combinades amb les notes de cremositat i maduresa. És un cava fàcilment maridable en qualsevol moment de l’àpat.

Temperatura servei

8-10 ºC Macabeu (30%) Xarel·lo (45%) Parellada (25%)

Vinyes

40 % vinya pròpia de més de 50 anys. Plantació en vas. Verema manual. 60 % vinya controlada de més de 15 anys. Verema manual.

Grau alcohòlic

12 % vol.

Sucres residuals

-1,5 g/l

Tipus botella

CAVA tradicional 750 ML.

Elaboració i Criança

Utilitzem dos taps de suro per elaborar cada botella. La 1ª fermentació per obtenir el vi base es a temperatura controlada de 14-15 ºC. La 2ª fermentació en botella és amb el primer tap de suro 100% natural, en posició horitzontal a la rima i amb una criança de més de 40 mesos en botella tradicional amb les seves mares, sota la CAVA. A MESTRES, en els caves de llarga criança (més de 30 mesos), es du a terme remoguts de rima per afavorir el procés d’autòlisi dels llevats, aconseguint una millora d’estructura i complexitat dels nostres Vins de Cava. Finalment després del degorjat (extracció de les mares, procés manual botella a botella) posem el segon tap de suro natural, i la seva placa identificativa. MESTRES des de sempre imprimeix en l’etiqueta la data del degorjat.

Mestres Visol

El primer cava brut nature sense addició de sucre (1945)

Atractiu groc daurat pàl·lid. Profundes i delicades aromes de criança on es barregen els tocs florals i la fruita blanca amb elegants matisos de la seva llarga criança (vainilla, mel, pa acabat de coure) i notes balsàmiques fruit del seu pas per barrica. Finíssima i integrada bombolla. En boca és estructurat, viu, fresc, llarg i persistent. En el post-gust trobem notes de pastisseria, torrats, balsàmics, confitures… que el fan molt agradable al paladar.

Temperatura servei

8-10 ºC

Varietat de raïm

Macabeu (35%) Xarel·lo (40%) Parellada (25%)

Vinyes

70% vinya pròpia de més de 50 anys. Plantació en vas. Verema manual. 30% vinya controlada de més de 15 anys. Verema manual.

Grau alcohòlic

12,2 % vol.

Sucres residuals

-1 g/l

Tipus botella

CAVA Tradicional 750 ML.

Elaboració i Criança

Utilitzem dos taps de suro per elaborar cada botella. La 1ª fermentació i la criança del vi base és en barrica sobre les seves lies durant 6 mesos. La 2ª fermentació en botella és amb el primer tap de suro 100% natural, en posició horitzontal a la rima i amb una criança de més de 50 mesos en botella tradicional amb les seves mares sota la CAVA. A MESTRES, en els caves de llarga criança (més de 30 mesos), es du a terme remoguts de rima per afavorir el procés d’autòlisi dels llevats, aconseguint una millora d’estructura i complexitat dels nostres Vins de Cava. Finalment, després del degorjat (extracció de les mares, procés manual botella a botella) posem el segon tap de suro natural, i la seva placa identificativa. MESTRES des de sempre imprimeix en l’etiqueta la data del degorjat.
cava mestres visol
cava mestres elena

Elena de Mestres

El "Rosat" segons Mestres

Bona intensitat de color. El carbònic es desprèn finament. En nas combina notes florals i la maduresa de fruites vermelles, també trobem els aromes de llarga criança amb les mares (pastisseria, cremes,…) i records subtils de la barrica (torrats molt lleugers, notes balsàmiques). En boca presenta un carbònic molt ben integrat en un pas equilibradament complex.Destaca la frescor de les notes de fruita combinades amb les notes de cremositat i maduresa. És un cava fàcilment maridable en qualsevol moment de l’àpat.

Temperatura servei

8-10 ºC

Varietat de raïm

Trepat (60%) – Monastrell (20%) – Garnatxa (20%)

Vinyes

Vinya controlada de més de 18 anys emparrada.

Grau alcohòlic

12,0 % vol.

Sucres residuals

-1,5 g/l

Tipus botella

CAVA Tradicional 750 ML.

Elaboració i Criança

Utilitzem dos taps de suro per elaborar cada botella. La criança del vi base és en barrica sobre les seves lies durant 4 mesos. La 2ª fermentació en botella és amb el primer tap de suro 100% natural, en posició horitzontal a la rima i amb una criança de més de 50 mesos en botella tradicional amb les seves mares sota la CAVA. A MESTRES, en els caves de llarga criança (més de 30 mesos), es du a terme remoguts de rima per afavorir el procés d’autòlisi dels llevats, aconseguint una millora d’estructura i complexitat dels nostres “Vins de Cava”. Finalment, després del degorjat (extracció de les mares, procés manual botella a botella) posem el segon tap de suro natural, i la seva placa identificativa. MESTRES des de sempre imprimeix en l’etiqueta la data del degorjat.

Mestres Clos Nostre Senyor

El primer cava de finca. La darrera copa sempre és la millor!

Color d’or nou. Carbònic molt fi i discret. Profunditat i elegància aromàtica: notes fresques de flors embolcallades en un fons de cremositat, pastisseria i notes licoroses. En boca és sec, viu i complex. Hi trobem records de plantes aromàtiques, torrats sutilment fumats, confitures, canyella i tota mena de records de pastisseria fina fruit de l’autòlisi dels llevats. El seu equilibri vivesa – complexitat el fa molt adequat per molts diferents maridatges.

Temperatura servei

10-12 ºC

Varietat de raïm

Macabeu (20%) Xarel·lo (60%) Parellada (20%)

Vinyes

Ceps vells de més de 50 anys de la nostra FINCA denominada “Clos Nostre Senyor”. Plantació en vas. Verema manual.

Grau alcohòlic

12,3 % vol.

Sucres residuals

-1 g/l

Tipus botella

CAVA Tradicional 750 ML.

Elaboració i Criança

Utilitzem dos taps de suro per elaborar cada botella. La 1ª fermentació i la criança del vi base és en barrica sobre les seves lies durant 10 mesos. La 2ª fermentació en botella és amb el primer tap de suro 100% natural, en posició horitzontal a la rima i amb una criança de més de 75 mesos en botella tradicional amb les seves mares sota la CAVA. A MESTRES, en els caves de llarga criança (més de 30 mesos), es du a terme remoguts de rima per afavorir el procés d’autòlisi dels llevats, aconseguint una millora d’estructura i complexitat dels nostres Vins de Cava. Finalment, després del degorjat (extracció de les mares, procés manual botella a botella) posem el segon tap de suro natural, i la seva placa identificativa. MESTRES des de sempre imprimeix en l’etiqueta la data del degorjat.
cava mestres clos nostre senyor
cava mestres mas via

Mestres Mas Via

La màxima expressió de Mestres

Color daurat. Carbònic present, molt ben integrat, fruit de la llarga criança. Aroma intens, ric en matisos adquirits durant la seva excel·lent evolució en botella: mostassa fina, fruits secs, fruita confitada, mel, pastisseria fina. En boca és potent, equilibrat, cremós, finament especiat i glicèric. Sorprèn la seva frescor, essent un cava de tan llarga criança.

Temperatura servei

10-12 ºC

Varietat de raïm

Macabeu (15%) Xarello (75%) Parellada (10%)

Vinyes

Selecció dels ceps més vells de més de 50 anys (vinya pròpia 1955-1968) i només les millors veremes.

Grau alcohòlic

12 % vol.

Sucres residuals

7 g/l

Tipus botella

CAVA Tradicional 750 ML.

Elaboració i Criança

Utilitzem dos taps de suro per elaborar cada botella. La 1ª fermentació i la criança del vi base és en barrica sobre les seves lies durant 12 mesos. La 2ª fermentació en botella és amb el primer tap de suro 100% natural, en posició horitzontal a la rima i amb una criança de 130 mesos en botella tradicional amb les seves mares sota la CAVA. A MESTRES, en els caves de llarga criança (més de 30 mesos), es du a terme remoguts de rima per afavorir el procés d’autòlisi dels llevats, aconseguint una millor a d’estructura i complexitat dels nostres Vins de Cava. Finalment, després del degorjat (extracció de les mares, procés manual botella a botella) posem el segon tap de suro natural, i la seva placa identificativa. MESTRES des de sempre imprimeix en l’etiqueta la data del degorjat.

Vintage Mas Via

Verema 2004 “Millesimé”

Color groc palla i daurat. Carbònic fi i amb bona evolució a la copa. Cava molt elegant i amb una gran riquesa aromàtica, on podem trobar poma Golden i codony en perfecta harmonia amb intenses i complexes notes de pa torrat i fruita seca dessecada gràcies a la seva llarga criança i pas per la fusta noble. El pas per boca és potent, madur, equilibrat i molt estructurat, amb una integració molt bona del gas carbònic. Voluminós, envoltant i vellutat al paladar, conclou en un final llarg i molt persistent.

Temperatura servei

8-15 ºC (a més temperatura, millors sensacions)

Varietat de raïm

Macabeu (20%) Xarel·lo (65%) Parellada (15%)

Vinyes

Selecció dels ceps més vells de més de 60 anys (vinya pròpia 1955-1968) i només les millors veremes. Plantació en vas. Verema manual.

Grau alcohòlic

12 % vol.

Sucres residuals

-5 g/l

Tipus botella

CAVA Tradicional 750 ML.

Elaboració i Criança

Utilitzem dos taps de suro per elaborar cada botella. La 1a fermentació i la criança del vi base és en barrica sobre les seves lies durant 12 mesos. La 2a fermentació en botella és amb el primer tap de suro, en posició horitzontal a la rima i amb una criança de 140 mesos (+11 anys) en botella tradicional amb les seves mares sota la CAVA. A MESTRES, en els caves de llarga criança (més de 30 mesos), es du a terme remoguts de rima per afavorir el procés d’autòlisi dels llevats, aconseguint una millora d’estructura i complexitat dels nostres Vins de Cava. Finalment, després del degorjat (extracció de les mares, procés manual botella a botella) posem el segon tap de suro i la seva placa identificativa. MESTRES des de sempre imprimeix en l’etiqueta la data del degorjat. Seguim elaborant caves artesans i sent fidels al mètode de criança tradicional.
cava mestres vintage mas via
cava mestres vintage clos damiana

Vintage Clos Damiana

Verema 2004 “Millesimé”

Color groc palla amb reflexes daurats. Escuma fina i amb bona evolució en copa. Cava molt elegant i amb riquesa aromàtica on destaquen notes provinents del pas per barrica: pa torrat, lleugers fumats, tabac, … Va evolucionant i anem trobant notes de moka, torrats, fruits secs, … Amb un pas de boca estructurat, franc, on el gas carbònic està molt ben integrat i llarg post-gust. Destaquem les notes de maduresa, la complexitat i la evolució dels caves de llarga criança.

Temperatura servei

8-15 ºC (a més temperatura, millors sensacions)

Varietat de raïm

Macabeu (20%) Xarel·lo (60%) Parellada (20%)

Vinyes

100% Vinyes pròpies plantades en vas de més de 50 anys. Verema manual.

Grau alcohòlic

12,1 % vol.

Sucres residuals

-3 g/l

Tipus botella

CAVA Tradicional 750 ML.

Elaboració i Criança

Utilitzem dos taps de suro per elaborar cada botella. La 1a fermentació i la criança del vi base és en barrica sobre les seves lies durant 12 mesos. La 2a fermentació en botella és amb el primer tap de suro, en posició horitzontal a la rima i amb una criança sobre lies de més de 140 mesos en botella tradicional sota la CAVA. Periòdicament a Cal MESTRES, en els caves de llarga criança (més de 30 mesos), es du a terme remoguts de rima per afavorir el procés d’autòlisi dels llevats, aconseguint una millora d’estructura i complexitat dels nostres “Vins de Cava”. Finalment després del degorjat (extracció de les mares, procés manual botella a botella) posem el segon tap de suro i la seva placa identificativa. MESTRES des de sempre imprimeix en l’etiqueta la data del degorjat. Seguim elaborant caves artesans i sent fidels al mètode de criança tradicional.