Imatge botella

Descarrega la imatge de la botella. Tots els drets reservats a MESTRES®

Fitxa de tast

Consulta i descarrega la fitxa de tast completa del producte.

Contactar

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres.

MESTRES VISOL - GRAN RESERVA PARTICULAR

Atractiu groc daurat pàl·lid. Profundes i delicades aromes de criança on es barregen els tocs florals i la fruita blanca amb elegants matisos de la seva llarga criança (vainilla, mel, pa acabat de coure) i notes balsàmiques fruit del seu pas per barrica. Finíssima i integrada bombolla. En boca és estructurat, viu, fresc, llarg i persistent. En el post-gust trobem notes de pastisseria, torrats, balsàmics, confitures… que el fan molt agradable al paladar.

El primer cava de la història sense addició de sucre després del “dégorge” (Brut Nature – 1945 – Josep Mestres Manobens)

 

Temperatura de servei

8-10 ºC

Varietats de raïm

Macabeu (35%) Xarel·lo (40%) Parellada (25%)
Vinyes :
70% vinya pròpia de més de 50 anys. Plantació en vas. Verema manual. 30% vinya controlada de més de 15 anys. Verema manual.

Grau alcohòlic

12,2 % vol.

Sucres residuals

<1 g/l

Tipus botella

CAVA Tradicional 750 ML.

Elaboració i Criança

Utilitzem dos taps de suro per elaborar cada botella. La 1ª fermentació i la criança del vi base és en barrica sobre les seves lies durant 6 mesos. La 2ª fermentació en botella és amb el primer tap de suro 100% natural, en posició horitzontal a la rima i amb una criança de més de 50 mesos en botella tradicional amb les seves mares sota la CAVA. A MESTRES, en els caves de llarga criança (més de 30 mesos), es du a terme remoguts de rima per afavorir el procés d’autòlisi dels llevats, aconseguint una millora d’estructura i complexitat dels nostres Vins de Cava. Finalment, després del degorjat (extracció de les mares, procés manual botella a botella) posem el segon tap de suro natural, i la seva placa identificativa. MESTRES des de sempre imprimeix en l’etiqueta la data del degorjat.