Imatge Botella

Descarrega la imatge de la botella. Tots els drets reservats a MESTRES®

Fitxa de tast

Consulta i descarrega la fitxa de tast completa del producte.

Contactar

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres.

MESTRES CUPATGE ECO - RESERVA ESPECIAL

Color groc palla amb reflexes verdosos. Carbònic fi i molt integrat. Complexitat aromàtica que combina maduresa i frescor. Records florals, fruites blanques, tocs cítrics i fons de fruita madura amb notes cremoses. En boca té elegància, densitat i post-gust golós ple de matisos.

Temperatura de servei

8-15 ºC (a més temperatura, millors sensacions)

Varietats de raïm

Macabeu (30%) Xarel·lo (45%) Parellada (25%)

Vinyes

Vinyes controlades de més de 20 anys emparrades i en vas de conreu ecològic, certificades pel Consell Català d’Agricultura i Producció Ecològica (CCPAE)

Grau alcohòlic

12 % vol.

Sucres residuals

6 g/l

Tipus botella

CAVA tradicional 750 ML.

Elaboració i Criança

Utilitzem dos taps de suro per elaborar cada botella. La 1ª fermentació per obtenir el vi base és a temperatura controlada de 14-15ºC. La 2ª fermentació en botella és amb el primer tap de suro 100% natural, en posició horitzontal a la rima i amb una criança a partir dels 20 mesos en botella tradicional amb les seves mares, sota la CAVA. A MESTRES, en els caves de llarga criança (més de 30 mesos), es du a terme remoguts de rima per afavorir el procés d’autòlisi dels llevats, aconseguint una millora d’estructura i complexitat dels nostres Vins de Cava. Finalment després del degorjat (extracció de les mares, procés manual botella a botella) posem el segon tap de suro natural, i la seva placa identificativa. A MESTRES des de sempre imprimeix en l’etiqueta la data del degorjat.