MESTRES CUPATGE SUMANT RESERVA BRUT

Color groc palla amb reflexes verdosos. Carbònic fi i molt ben integrat. Complexitat aromàtica que combina maduresa i frescor. Records florals, fruites blanques, tocs cítrics i fons de fruita madura i notes cremoses. En boca té elegància, densitat i postgust golós ple de matisos.

Temperatura de servei: 8-10 ºC

Varietats de raïm

Macabeu (30%) Xarel—lo (40%) Parellada (30%)

Vinyes

40 % vinya pròpia de més de 50 anys, plantada en vas. 60% vinya controlada de més de 15 anys emparrada.

Grau alcohòlic

12 % vol.

Sucres residuals

5 g/l

Tipus botella

CAVA tradicional 750 ML.

Elaboració i Criança

Utilitzem dos taps de suro per elaborar cada botella. La 1ª fermentació en tanc d’acer inoxidable a 15ºC durant 14 dies. La 2ª fermentació en botella és amb el primer tap de suro 100% natural, en posició horitzontal a la rima i amb una criança més de 30 mesos en botella tradicional amb les seves mares sota la CAVA. A MESTRES, en els caves de llarga criança (més de 30 mesos), es du a terme remoguts de rima per afavorir el procés d’autòlisi dels llevats, aconseguint una millora d’estructura i complexitat dels nostres Vins de Cava. Finalment, després del degorjat (extracció de les mares, procés manual botella a botella) posem el segon tap de suro natural, i la seva placa identificativa. MESTRES des de sempre imprimeix en l’etiqueta la data del degorjat.