Imatge botella

Descarrega la imatge de la botella. Tots els drets reservats a MESTRES®

Fitxa de tast

Consulta i descarrega la fitxa de tast completa del producte.

Contactar

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres.

MESTRES CUPATGE BARCELONA - GRAN RESERVA ESPECIAL

Color groc palla amb reflexes verdosos. Carbònic fi i molt ben integrat. Complexitat aromàtica que combina maduresa i frescor. Records de flors, fruita blanca madura, cítrics combinats amb notes torrades, pastisseria fina, fruita confitada, poma al forn. El pas per boca té vivesa, elegància i densitat.

Temperatura de servei

8-10 ºC

Varietats de raïm

Macabeu (40%) Xarel·lo (30%) Parellada (30%)

Vinyes :

40% vinya pròpia de més de 50 anys. Plantació en vas. Verema manual. 60% vinya controlada de més de 15 anys. Verema manual.

Grau alcohòlic

12 % vol.

Sucres residuals

5 g/l

Tipus botella

CAVA tradicional 750 ML.

Elaboració i Criança

Utilitzem dos taps de suro per elaborar cada botella. La 1ª fermentació per obtenir el vi base es a temperatura controlada de 14-15 ºC. La 2ª fermentació en botella és amb el primer tap de suro 100% natural, en posició horitzontal a la rima i amb una criança de més de 30 mesos en botella tradicional amb les seves mares, sota la CAVA. A MESTRES, en els caves de llarga criança (més de 30 mesos), es du a terme remoguts de rima per afavorir el procés d’autòlisi dels llevats, aconseguint una millora d’estructura i complexitat dels nostres Vins de Cava. Finalment després del degorjat (extracció de les mares, procés manual botella a botella) posem el segon tap de suro natural, i la seva placa identificativa. MESTRES des de sempre imprimeix en l’etiqueta la data del degorjat.