Imatge botella

Descarrega la imatge de la botella. Tots els drets reservats a MESTRES®

Fitxa de tast

Consulta i descarrega la fitxa de tast completa del producte.

Contactar

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres.

MESTRES CUPATGE 80 ANIVERSARI GRAN RESERVA ESPECIAL

Color groc palla amb reflexos llimona. Carbònic integrat en l’estructura del vi. Aromes amb un fons dolç (pastisseria), torrats de la barrica, cítrics confitats, cabell d’àngel, sota bosc, balsàmics… En boca és estructurat, licorós, llarg i persistent. Presents en el post-gust les notes de pastisseria, torrats, balsàmics, confitures… que el fan molt agradable al paladar.

Temperatura de servei

8-10 ºC

Varietats de raïm

Macabeu (25%) Xarel·lo (60%) Parellada (15%)

Vinyes

70% vinya pròpia de més de 50 anys. Plantació en vas. Verema manual. 30% vinya controlada de més de 15 anys. Verema manual.

Grau alcohòlic

12 % vol.

Sucres residuals

5 g/l

Tipus botella

CAVA tradicional 750 ML.

Elaboració i Criança

Utilitzem dos taps de suro per elaborar cada botella. La 1ª fermentació i la criança del vi base és en barrica sobre les seves lies durant 8 mesos. La 2ª fermentació en botella és amb el primer tap de suro 100% natural, en posició horitzontal a la rima i amb una criança de més de 50 mesos en botella tradicional amb les seves mares sota la CAVA. A MESTRES, en els caves de llarga criança (més de 30 mesos), es du a terme remoguts de rima per afavorir el procés d’autòlisi dels llevats, aconseguint una millora d’estructura i complexitat dels nostres Vins de Cava. Finalment, després del degorjat (extracció de les mares, procés manual botella a botella) posem el segon tap de suro natural, i la seva placa identificativa. MESTRES des de sempre imprimeix en l’etiqueta la data del degorjat.