Imatge botella

Descarrega la imatge de la botella. Tots els drets reservats a MESTRES®

Fitxa de tast

Consulta i descarrega la fitxa de tast completa del producte.

Contactar

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres.

MESTRES COQUET GRAN RESERVA ESPECIAL

COLLITA 2012

Color groc palla amb reflexes verdosos. Escuma fina i amb bona evolució en copa. Cava molt elegant i amb riquesa aromàtica on destaquen notes de fruita blanca –préssec blanc, poma reineta– i cítriques –aranja, pell de taronja-. Amb un pas per boca estructurat, franc, on el carbònic està molt ben integrat i llarg post-gust. Destaca la frescor de les notes de fruites combinades amb les notes de cremositat i maduresa. És un cava fàcilment maridable en qualsevol moment de l’àpat.

Temperatura de servei

8-10 ºC

Varietats de raïm

Macabeu (30%) Xarel·lo (45%) Parellada (25%)

Vinyes

40 % vinya pròpia de més de 50 anys. Plantació en vas. Verema manual. 60 % vinya controlada de més de 15 anys. Verema manual.

Grau alcohòlic

12 % vol.

Sucres residuals

<1,5 g/l

Tipus botella

CAVA tradicional 750 ML.

Elaboració i Criança

Utilitzem dos taps de suro per elaborar cada botella. La 1ª fermentació per obtenir el vi base es a temperatura controlada de 14-15 ºC. La 2ª fermentació en botella és amb el primer tap de suro 100% natural, en posició horitzontal a la rima i amb una criança de més de 40 mesos en botella tradicional amb les seves mares, sota la CAVA. A MESTRES, en els caves de llarga criança (més de 30 mesos), es du a terme remoguts de rima per afavorir el procés d’autòlisi dels llevats, aconseguint una millora d’estructura i complexitat dels nostres Vins de Cava. Finalment després del degorjat (extracció de les mares, procés manual botella a botella) posem el segon tap de suro natural, i la seva placa identificativa. MESTRES des de sempre imprimeix en l’etiqueta la data del degorjat.