La vinya

Varietats auròctones del Penedès : Macabeu, Xerel·lo i Parellada. Verema manual.

L'essència

Vinificació pròpia, envelliment del vi base en botes, cupatges d'autor fet a mida.

Criança

Llargues criances, mínim 24 mesos. Segona fermentació amb tap de suro.

MESTRES & GOURMET

Catàleg productes botigues gourmet i restauració...

MESTRES BLUEFIN GRAN RESERVA BRUT

Aspecte Visual

Cava de color groc pàl·lid amb reflexes de palla. És un cava net i brillant amb una bombolla petita molt ben integrada formant un rosari permanent, regular i una discreta corona.

Aspecte Olfactiu

Amb una intensitat mitja alta, ens aporta una frescor a fruita blanca, acompanyada amb herbes mediterrànies i anisades, tocs iodats i amb un fons noble de la criança en barrica que li aporta cremositat i profunditat en nas.

Aspecte Gustatiu

L’entrada en boca és agradable i fresca, evoluciona deixant pas a records salins. El carbònic ben integrat es va desprenent en passar per la boca acompanyat aquest de la cremositat i volum. Quan arriba al final de la boca, apareix tota la frescor guardada dins el cava, els anisats i la fruita blanca fresca, ens deixen un post-gust llarg i una frescor que ens demana una altra copa.

Temperatura de servei

8-10 ºC

Varietats de raïm

Macabeu (35%) Xarel·lo (40%) Parellada (25%)

Vinyes

70% vinya pròpia de més de 50 anys. Plantació en vas. Verema manual. 30% vinya controlada de més de 15 anys. Verema manual.
Grau alcohòlic

12 % vol.

Sucres residuals

5 g/l

Tipus botella

CAVA tradicional 750 ML.

Elaboració i Criança

Utilitzem dos taps de suro per elaborar cada botella. La 1ª fermentació i la criança del vi base és en barrica sobre les seves lies durant 5 mesos. La 2ª fermentació en botella és amb el primer tap de suro 100% natural, en posició horitzontal a la rima i amb una criança de més de 50 mesos en botella tradicional amb les seves mares sota la CAVA. A MESTRES, en els caves de llarga criança (més de 30 mesos), es du a terme remoguts de rima per afavorir el procés d’autòlisi dels llevats, aconseguint una millora d’estructura i complexitat dels nostres Vins de Cava. Finalment, després del degorjat (extracció de les mares, procés manual botella a botella) posem el segon tap de suro natural, i la seva placa identificativa. MESTRES des de sempre imprimeix en l’etiqueta la data del degorjat.

Més info

www.mestresbluefin.com